Tragedia băiatului care a murit înghețat în trenul de aterizare al avionului pentru a ajunge în Europa: cine era

Tragedia băiatului care a murit înghețat în trenul de aterizare al avionului pentru a ajunge în Europa: cine era

Victima cumplitei tragedii a zborului Air France AF703 are un nume și o vârstă :   băiatul găsit mort în interiorul echipamentului de aterizare al unui avion Air France din Coasta de Fildeș a fost identificat . După două zile de anchetă, Ministerul Transporturilor Ivoriene a dezvăluit astăzi că tânărul este un licean ivorian, în vârstă de 14 ani .

Citește și Sudanul de Sud: 900.000 de oameni fug de un război despre care nimeni nu vorbește

Este vorba despre Ani Guibahi Laurent Barthélémycă și pe 5 februarie ar fi împlinit 15 ani. Născut în Yopougon, unde locuia cu părinții, a încercat cu disperare să ajungă în Europa, intrând în acel tren de aterizare al avionului care se îndrepta spre Paris, unde și-a găsit moartea. „Identitatea a fost confirmată de părinți”, a declarat ministerul ivoirian într-o declarație.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.