Tragedie ! O româncă din Italia a fost ucisă de vecinul ei de apartament

Tragedie azi diminețaă în localitatea Cerignola, provincia Foggia unde un bărbat italian în vârstă de 65 de ani și-a rănit soția și a împușcat mortal o româncă care era vecina de apartament.

Sinucidere-omucidere în localitatea Cerignola. Un bărbat în vârstă de 69 de ani a ucis o româncă, după care și-a luat viața cu o armă. Soția bărbatului a fost și ea grav rănită iar în acest moment se află în terapie intensivă.

Un adolescent român în vârstă de 16 ani a dispărut în Marea Britanie: apelul poliției

Nu se cunosc detalii privind identitatea româncei. Tot ceea ce se știe este că era vecină de apartament cu familia de italieni. Poliția investighează cazul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.