Trădată de soartă, de soț și de mamă. Invalidă, asistă la raporturile intime între soț și mama ei

Este povestea șocantă a unei familii, publicată de Th Sun, în care o femeie de 47 de ani a mărturisit despre relația secretă cu ginerele ei. Dar ceea ce face cu adevărat povestea șocantă nu este atât de mult trădarea, ci că această relație a început după ce fiica ei a rămas invalidă în urma unui accident.

Tânăra s-a căsătorit acum trei ani, din dragoste ( cică ) iar la puțin timp a suferit un accident grav în urma căruia a rămas invalidă la pat fără a se putea mișca sau vorbi. Alături de ea a rămas soțul ei să o îngrijească, dar mai intim a devenit însă cu mama ei. Mai mult, ei întrețin raporturi de față cu tânăra…

Citește și 75 de ani de la eliberarea lagărului nazist Auschwitz

 

“Am 47 de ani. Fiica mea s-a căsătorit acum trei ani cu un tânăr adorabil de 26 de ani”, așa a început confesiunea femeii de 47 de ani. “Într-o seară, după ce am petrecut timpul împreună și am pregătit-o pe fiica mea pentru somn, am băut cu ginere mai multe sticle de vin și atunci el mi-a mărturisit că este nervos deoarece din cauza accidentului fiicei mele, el nu mai are raporturi cu soția.”

Femeia a încercat să-l consoleze cu o îmbrățișare, urmată de un sărut pasional și de cea mai satisfăcătoare relație pe care o simțise vreodată de 47 de ani. “Cu el este incredibil, cel mai bun bărbat pe care l-am avut vreodată. A fost minunat să te simți din nou dorit “.

Ginerele și-a exprimat apoi dorința de a repeta experiența și femeia a acceptat-o. Dar nu este vorba doar de pasiune: “Eu îl iubesc și el iubește atât pe mine cât și pe fiica mea și știu că nu o va părăsi niciodată, iar împreună vom putea avea grijă de fiica mea “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.