Torturile îngrozitoare prin care a trecut o tânără timp de 23 de zile: i-a opărit și ars cu bricheta organele genitale

Răpită, torturată timp de 23 de zile arsă și opărită apă clocotită. Când a fost salvată, victima era într-o stare atât de gravă încât agenții au crezut că este un cadavru. A rămas la spital luni întregi, suferind amputări și intervenții chirurgicale. A trebuit să învețe să meargă din nou. Torturatorul, un angajat al unei bănci  în vârstă de 34 de ani, Nicholas John Crilley, s-a declarat vinovat. Pentru el a fost cerută pedeapsa cu închisoare pe viață.

Oribila faptă  s-a petrecut în Bulimba, Brisbane, Australia, unde Nicholas John Crilley, în vârstă de 34 de ani, a supus-o pe femeie la torturi de tot felul, ținând-o închis timp de 23 de zile, până la intervenția poliției. S-a întâmplat în iunie 2017, dar cazul a fost dezvăluit abia acum, când fostul angajat al Commonwealth Bank și-a recunoscut faptele fiind acuzat de 54 de infracțiuni, inclusiv vătămări grave , privare de libertate și tortură . Victima a fost salvată pe 2 iulie 2017 și a fost transportată la spital unde a rămas multe luni de zile și unde, după numai șapte săptămâni, a avut curajul să se uite în oglindă.

Coronavirus, dermatologii avertizează: Atenție la aceste simptome la picioare !

Procurorul Sandra Cupina, responsabil de caz, a raportat că Crilley a violat femeia în fiecare zi, o ardea cu bricheta, îi turna apă clocotită sau acetonă pe organele genitale. „Am lovit-o atât de tare, că nu mai poate vorbi”, l-a lăudat unui prieten. Femeia, care acum așteaptă justiția, a rămas iremediabil marcată de torturi și susține că înfățișarea ei, astăzi o face să se „simtă nedemnă de orice contact uman”. Mușchii i-au fost afectați atât de mult încât a trebuit să se supună fizioterapiei pentru a învăța să meargă din nou. A suferit amputarea unui deget iar dinții i-au fost sparți  de pumnii pe care Crilley o lovea. Sentința lui Crilley va fi dată pe 1 mai.

Sursa: The Guardian

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.