Torturile crunte la care a fost supusă o femeie: obligată să doarmă în picioare și să mănânce pozele morților

Craig Thomas de 38 de ani din Cardiff, a ajuns în închisoare în 2013 după ce a supus-o pe fosta lui iubită Charlotte Rooks unor serii de abuzuri teribile, de la bătăi cu ciocanul, cu un aspirator, până la pumni în stomac când era însărcinată . Omul, care a fost eliberat din închisoare în vara trecută, după ce a petrecut cinci ani de închisoare,  potrivit presei britanice, a fost din nou arestat la 26 ianuarie.

Nu se cunosc motivele pentru care Thomas s-a întors în spatele gratiilor

“Când mama mea adoptivă a murit, m-a forțat  să-i mănânce fotografia” . Charlotte Rooks, care era prizonieră  în apartamentul bărbatului din capitala Țării Galilor. A bătut-o cu un ciocan, cu furtunul de la aspirator, a forțat-o să doarmă  în picioare și a obligat-o  să mănânce fotografiile rudelor moarte.

De-a lungul anilor, Charlotte, care încă suferă de tulburări de stres post-traumatic, a trebuit să treacă prin câteva intervenții:

Afganistan, o bombă ascunsă într-o mașină a explodat la mitingul președintelui Ghani: 24 de morți

“Vream doar să mor, într-o noapte l-am rugat să mă omoare” povestea torturile suferite. “Mă obliga să stau în piciore și dacă cădeam mă amenința că arunca cu obiece în mine.  Când mama mea adoptivă a murit, m-a forțat să mănânc fotografia ei. A fost groaznic “.

Charlotte își amintește de bătăile pe care le primea în timp ce era la volunul mașinii :” Mă  bucuram că a o făcea în mașină și mă rugam ca cineva să ne vadă…  “.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.