Torturată, forțată să-și sape mormântul și îngropată de vie: Nina reușește să se salveze

Torturată și apoi îngropată de vie, o femeie din Ucraina a reușit să supraviețuiască ieșind din acel mormânt improvizat în care a fost înmormântată de vecinii ei beți. Nina Rudchenko , în vârstă de 57 de ani, a fost atacată în casa ei din Maryanske, în Oblastul Dnipropetrovsk, de doi frați cu vârste între 27 și 30 de ani. Femeie a fost târâtă într-un cimitir după care a fost forțată să-și sape propriul mormânt,  unde cei doi hoți au îngropat-o. După ce au crezut că este moartă, Nina a reușit să iasă din acea groapă și a fost dusă la spital, unde medicii au internat-o cu o contuzie în zona capului,  maxilarul și nasul rupt.

Coronavirus și boala Kawasaki: o formă a bolii care pune la risc sănătatea copiilor

Cei doi frați, acum confruntă cu până la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor, relatează Daily Mail. Conform rapoartelor, femeia era singură în casă când cei doi au intrat peste ea. Fără să spună un cuvânt, au atacat-o și au lovit-o cu o bâtă de baseball. Apoi au torturat-o aproximativ două ore până când Nina și-a pierdut cunoștința.  Înainte de a o duce în cimitir, cei doi i-au aruncat pe față apă rece pentru a o trezi.  Când și-a recăpătat conștiința, au forțat-o să-și  sape mormântul.

La numai 17 ani, s-a spânzurat acasă: în urmă cu câteva zile fusese victima unui viol în grup

“M-au făcut să mă întind în groapă și au început să mă îngroape. Râdeau și planificau să-mi ucidă întreaga familie ”, spune  femeia. În dimineața următoare, Nina a fost găsită pe podeaua casei sale de sora ei, Ludmila. „Fața ei era acoperită de vânătăi și sânge. Era neagră și umflată. Abia am recunoscut-o ”, a spus femeia.

Tânără de 33 de ani însărcinată moare de Coronavirus a doua zi după ce a dat naștere copilului

Victima a fost dusă de urgență la spital. Poliția a inițiat proceduri penale pentru tentativă de omor împotriva celor doi frați. Purtătorul de cuvânt, Evgen Slipchenko, a declarat: „Suspecții ar putea fi acuzați și de răpire. Acum investigăm circumstanțele.” Atacatorii au încercat să se justifice în timpul interogatoriului, afirmând că erau „beți” în momentul faptelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.