Torturată de mama vitregă ca Cenușăreasa: bătută, umilită și forțată să mănânce ardei iute

La fel ca Cenușăreasa a fost umilită și torturată în mod repetat de malefica mamă vitregă. Numai că de data aceasta nu este un basm, ci trista realitate. Viața tinerei Cora Desmond a fost făcută iad de mama vitregă Bridget Kenneally, care a abuzat-o fizic și psihologic timp de zece ani.

Timp de zece ani a suferit tortura mamei sale vitrege și chiar a ajuns în spital cu oase rupte și vânătăi pe tot corpul. Iadul sărmanei Cora Desmond, acum în vârstă de 21 de ani, a început când avea doar șase ani. Tatăl se despărțise de mama Corei cu trei ani înainte. Inițial, mama vitregă a Corei, Bridget Kenneally, părea amabilă și afectuoasă, dar după puțin timp și-a aruncat masca, dezvăluind adevărata ei natură. A început să o tortureze în cele mai cumplite și crude moduri. Acum din fericire nu va mai putea : Curtea de la Cork, Irlanda, a condamnat-o la doi ani de închisoare.

Citește și Și-a ucis fiica de trei ani după care i-a aruncat cadavrul într-un râu și a raportat dispariția

Bridget îmi spunea că sunt ca Cenușăreasa, pentru că eram cea pe care nimeni nu o dorea, nimeni nu o iubea . De-a lungul anilor mi-am dat seama că pentru ea eram doar un sac de box ”, a mărturisit fata în fața judecătorilor.

În timpul procesului, el a povestit diferitele torturi suferite. A început cu palmele și pumnii și pe timp ce trecea chinurile și bătăile au devenit din ce în ce mai violente.  În 2008, Cora a ajuns la spital cu o răni grave și a fost internată timp de o săptămână. Medicii i-au descoperit aproximativ cincizeci de vânătăi în diferite părți ale corpului . Altă dată, mama ei vitregă și-a rupt degetul mare.

O obliga să facă curățenie în toată casa în timp ce surorile ei vitrege erau libere să iasă și să se distreze cu prietenii lor. „ Una dintre pedepsele sale preferate a fost să mă oblige să mănânc ardei iute, condimente fierbinți sau cantități excesive de sare, piper, muștar ”. Chiar și astăzi, acele torturi au repercusiuni asupra vieții lui Cora, care este acum inhibată de anumite mirosuri și anumite gusturi, se sperie ușor de zgomote prea puternice și se teme să meargă singură în unele locuri.

Mama vitregă a bătut-o în mod sistematic pe Cora cu tubul de la aspirator, cu curele, spatule și alte instrumente . Fata a trăit îngrozită și nu a putut spune nimănui despre tortură, deoarece mama ei vitregă a amenințat-o cu moartea în cazul în care ar fi abuzul ar fi ieșit la lumină. „Printre altele, mi-a spus că nimeni nu mă va crede. Eram doar un copil și am învățat să mint, să spun că sunt bâlbâită și neatentă.”

Citește și Covid, propunere șoc în Elveția: „Fără internare în terapiile intensive pentru cei care neagă prezența virusului ”

Dar, pe termen lung, oamenii din jurul ei, începând cu profesorii și directorul școlii, au început să pună la îndoială acele explicații și să se întrebe dacă ascunde o situație mai gravă. Acest lucru a dus la primele interogatorii ale mamei vitrege Kenneally între 2015 și 2016 și la arestarea ei în 2017, până la sentința de astăzi. Astăzi, Cora a renăscut și simte că în sfârșit s-a făcut dreptate . Cenușăreasa și-a învins mama vitregă rea, chiar dacă rănile, în special cele psihologice, trebuie vindecate în fiecare zi, astfel încât să se vindece complet.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.pressreader.com/ireland/irish-daily-mail

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.