Torturat în timpul blocării: un băiat de 9 ani a fost găsit mort în casă subnutrit și deshidratat

Un băiat de nouă ani , Emrik Osuna , a fost găsit într-un apartament după ce a suferit chinuri îngrozitoare provocate de mama sa vitregă . Povestea îngrozitoare a avut loc în orașul Meridian, în statul Idaho, Statele Unite . Copilul a murit de chinuri teribile și de foame

Autoarea abuzurilor și torturii a fost mama sa vitregă, Monique Osuna , în vârstă de 27 de ani , care acum se va confrunta cu acuzații de crimă . Tatăl copilului, Erik Osuna-Gutierrez , în vârstă de 29 de ani , a fost acuzat de vătămare corporală agravată a unui minor, provocând vătămări corporale grave și distrugând dovezi. Micul Emrik a fost declarat mort miercuri dimineață devreme , la câteva ore după ce paramedicii au ajuns în casa cuplului din Meridian și l-au găsit fără suflare, murdar de vărsăturile care i se scurgeau din gură .

Călătorie spre Deadman’s Island, insula plină de resturi umane care nu poate fi vizitată de nimeni ( video )

Potrivit procurorului Tamara Kelly, copilul a suferit violențe fizice cumplite în aceste luni. Osuna l-a închis într-un dulap noaptea , a refuzat să-l hrănească și i-a aplicat pedepse fizice . Procurorul i-a spus judecătorului: „ Copilul avea vânătăi pe tot corpul , în special pe fese, în jurul organelor genitale, picioare și corp. Unele vânătăi erau extrem de mari și îi acopereau partea din spate a corpului. ” Osuna însăși a mărturisit poliției că l-a bătut pe Emrik cu o tigaie și că a folosit adesea catarama de la centură pentru a-l lovi, care a fost apoi înlocuită cu o lesă de câine, deoarece era mai grea.

Coșmarul lui Emrik s-a intensificat în timpul blocării , când mama sa vitregă a fost obligată să stea în casă. În săptămânile dinaintea morții, femeia l-a hrănit pe copil doar cu orez și apă, reducându-l la malnutriție și deshidratare , așa cum i-a spus tatăl său, Erik. Mai mult, în timpul carantinei, Osuna l-a obligat pe Emrik să facă exerciții fizice foarte dure, care nu erau  potrivite în niciun fel pentru un copil de acea vârstă.

Oroare în SUA! O fetiță de 9 luni a fost sugrumată după ce a fost violată de tatăl ei: arestat

Un alt detaliu șocant a fost raportat de poliție, care a găsit câteva mesaje trimise de tatăl lui Emrik soției sale Monique, în care Erik a spus că trebuie să ducă copilul la spital. Cel mai grav lucru este că amândoi au așteptat patru ore înainte de a apela la numărul de urgență, 911.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,   Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.