Torturat, abuzat și ucis la numai 4 ani de părinți: serviciile sociale date în judecată cu acuzația de omor

Străbunica  Eva Hernandez nu-și dă pace privind moartea micuțului Noah Cuatro, copilul torturat , violat și ucis de părinți la vârsta de patru ani. Femeia a dat în judecată serviciile de îngrijire a copiilor din Los Angeles acuzând agenția că nu a supravegheat și asculta plângerile ei. Băiatul a murit în urmă cu un an, în iulie 2019. Departamentul de Servicii pentru Copii și Familie a ignorat plângerile de abuz și nu l-a îndepărtat pe Noah din custodia părinților săi.

Jose Maria Cuatro Jr de 28 de ani, și Ursula Elaine Juarez de 25 de ani, trebuie să răspundă pentru infracțiuni de omor și tortură, în timp ce serviciile sociale sunt acuzate de omor. Cuplul mințise privind cauzele morții fiului lor vorbind despre un accident în piscină. Eva Hernandez a avut grijă de Noe timp de doi ani înainte de a se întoarce la părinții lui și nu a reușit să se opună custodiei.

Si-a implorat bunicii sa nu-l trimita inapoi la parinti: un baietel de 4 ani a murit in circumstante suspecte

„În loc să-i protejeze pe Noah și pe frații săi, serviciile sociale au continuat să plaseze copiii cu părinții lor violenți continuând să-i abuzeze în interiorul locuinței “, spune procurorul. Băiatul a fost agresat sexual cu câteva zile înainte de decesul lui și dus la un spital când era deja pe moarte  pe 5 iulie anul trecut. Aici, personalul medical a descoperit traume legate de tortură. Băiatul a murit a doua zi în spital.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.