Tort în formă de hârtie igienică, un producător italian de înghețată face furori în Germania

Tort de înghețată în formă de rulou de hârtie igienică. Ideea i-a venit unui producător italian de înghețată din orașul german Rastatt, din Baden Wuertemberg. Forțat să închidă cofetăria din cauza măsurilor împotriva coronavirusului, Pino Cimino a încercat să lanseze un produs ironic, făcând cu ochiul la atacurile de hârtie igienică din supermarketuri.

Ideea a avut imediat un succes. Cimino, în vârstă de 38 de ani, a început să pregătească 65 de prăjituri pe zi, însă acum are dificultăți să țină pasul cu valul de comenzi, toate strict telefonic, urmate de livrare. Am vrut să dau „o mică bucurie”, dar ideea „a fost mântuirea mea”, a mărturisit producătorul de înghețată. Fiecare tort cântărește aproximativ două kilograme și este suficient pentru opt până la zece persoane.

Coronavirus, un asistent de 23 de ani a murit în Anglia după 12 ore de muncă: „Nu avea protecție adecvată

Cu toate acestea, din moment ce cenele între prieteni sunt acum interzise, restul de tore poate fi păstrate în congelator. Glazura tortului este întotdeauna albă, însă pentru umplutură se pot alege alte arome.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.