Tornadele ingenunchiaza SUA: un mort si 130 raniti

Tornadele ingenunchiaza SUA: un mort si 130 raniti

Un mort și 130 răniți: acesta este bilanțul provizoriu al tornadelor care au lovit Indiana și Ohio provocând dezastre. La ora actuală s-a emis o alertă și în Kansas și așteaptă să se confrunte cu furia tornadelor.

 

Alertă și în New York.  Potrivit Serviciului Național de Meteorologie, marele oraș este în  calea unei “furtuni periculoase”.

 

Te-ar putea interesa și O alta fata a durerii in Siria: un tata cu mainile pe cap care si-a pierdut trei copii in bombardamente

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.