Tornade în sudul Statelor Unite: cel puțin 29 de morți / „Daune catastrofice”

Cel puțin 29 de persoane au murit în urma mai multor tornade care au lovit sudul Statelor Unite. Mississippi, Alabama, Texas, Tennessee, Alabama, Georgia, Louisiana, Arkansas, Kentucky sunt cele mai distruse state. Sute de case au fost distruse în timp ce peste 72.000 de oameni au rămas fără energie electrică.

Suceveanul Nicolae Bahan a murit la cules de sparanghel în Germania

„Daune catastrofice” – O serie de furtuni și tornade puternice au făcut ravagii în întregul stat. Tornadele au provocat pagube „catastrofice”, potrivit presei americane. Serviciul Național de Meteorologie din SUA a emis o urgență de tornade, cea mai înaltă alertă. Guvernatorul Reeves a declarat starea de urgență în Mississippi: „Mobilizăm resursele disponibile pentru a proteja toată lumea”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.