Tornada violentă în Ibiza: case fără acoperișuri și copaci dezrădăcinați FOTO/ VIDEO

Marți, 22 octombrie 2019, o tornadă violentă a lovit insula Ibiza, distrugând rapid hoteluri, case și mașini. Rafalele violente de vânturi au provocat trei răniți.

Au fost necesare doar câteva minute pentru a devasta insula, care a fost lovită de o furtună violentă însoțită de vânturi puternice. Ploaia și rafalele de vânt au aruncat populația în haos și au distrus o mare parte din zona de lângă orașul Sant’Antonio .

Pe web au apărut  multe imagini și videoclipuri cu momente îngrozitoare dar și cu ceea ce a mai rămas în urmai tornadei.  Acestea arată o stare totală de devastație , cu geamurile caselor sparte și zeci de copaci exotici care au fost rupți în două. Nu mai vorbim de numărul mare de case rămaste fără acoperișuri și mașini măturate de refalele de vânt.

Povestea celor doi gemeni care se îmbrațișează în burta mamei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.