Torino, poliția a găsit un băiețel de 8 ani rătăcind pe străzi: ”Mama nu mă mai vrea”

O întâmplare asurdă vine din Carmagnola, provincia Torino, unde poliția a găsit un băiat de numai 8 ani rătăcind pe străzi. La întrebarea lor unde se se ducea, răspunsul copilului a lăsat fără grai și pe agenți de poliție: ”Mama m-a abandonat, nu mă mai vrea”

Autoritățile au pornt în căutarea mamei, o femeie de 38 de ani din Bosnia, pe care au găsit-o într-o tabără de nomazi din Chieri. Femeia a confirmat versiunea fiului: ” Locuiesc împreună cu noul meu prieten într-o rulotă. Nu mai este loc și pentru băiat”.

Femeia a refuzat categoric să-și ia copilul înapoi.

Tatăl biologic al băiatului este rezident în provincia Caserta, dar este de negăsit.

Potrivit Tgcom24, serviciile sociale din Torino, vor avea grijă de copilul care a fost însoțit într-o comunitate protejată.

Între timp, părinții au fost denunțați pentru abandon de minori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.