TOP 10 reclame respinse și cenzurate / Foto + 18

De multe ori creativitatea și imaginația agențiilor de publicitate trec mult prea departe și de multe ori depășesc limita bunului simț, sfârșind prin a fi respinse și cenzurate.

1. O agenție din America de Sud a propus acest anunț  pentru a comunica că despăduririle fac mai multe victime în fiecare an decât atacurile din 11 septembrie. Ideea respisă

wwf sudamerica rifiutato thumb 1

2. O altă agenție a propus acest anunț al cărui mesaj a fost:  “dacă soarele nu strălucește din fundul tău, folosește un bec cu consum mic de energie”

1 2

3. Ce e mai bună decât o bere? O femeie? Nu, nu este suficient: o femeie cu cel puțin trei sâni…  cel puțin conform unei campanii de publicitate controversate

2 2

4. Țigările cu tutun natural sunt mai bune decât…decât..

3 1

5. Publicitatea unei case de pariuri a dorit să sublinieze că se poate paria pe tot chiar și pe viață…

5 1

6. O agenție de publicitate a propus firmi Energizer acestă publicitate care ar fi dorit să ilustreze că bateriile sunt bune  durează o viață … Ideea a fost respinsă.

6 1

7. Bărbații mor după femeile care poartă pantofi cu toc  ”cui”

7 1

8. Fumul creează dependență și vă face să deveniți prizonieri ca un pește în cârlig

8 1

9. Gucci a lansat, cu ceva timp în urmă, o campanie foarte provocatoare care a fost cenzurată în mai multe țări.

9 1

10. Publicitatea unei bănci ruse a vrut să informeze investitorii că euro va “domina” dolarul

10 1 1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.