Tom Moore, veteranul de război care a strâns 32 milioane de euro împotriva Covid-19 , împlinește 100 de ani

Tom Moore , un veteran de război britanic, a strâns în jur de 30 de milioane de lire sterline pentru sistemul național de sănătate, făcând o sută de ture în grădina sa ajutându-se de un mergător , a împlinit o sută de ani și pentru această ocazie a fost promovat la gradul de colonel. Omul a devenit o adevărată legendă: a organizat 100 de ture în curtea sa cu scopul de a strânge în jur de 1000 de euro, dar provocarea sa a devenit virală și a strâns 32 de milioane de euro.

SUA, peste 60 de mii de morți. Trump: „Virusul va dispărea”

Ziua de naștere a colonelului Moore cade într-o perioadă deosebit de grea pentru Marea Britanie, care ieri a atins cota oficială de peste 26.000 de decese pentru Covid-19

Centenarul a primit sute de mii de mesaje , inclusiv din partea premierului Boris Johnson, de la adjunctul său Dominic Raab, al prințului Charles, moștenitor al tronului, alături de soția sa Camilla, a prințului William și a unor persoane publice printre inclusiv căpitanul echipei naționale de fotbal a Angliei, Harry Kane. Născut în Yorkshire la 30 aprilie 1920, fost ofițer de carieră decorat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.