Tom Hanks: “Sunt pozitiv la Coronavirus”

Tom Hanks și soția sa se alătură miilor de pozitivi la Covid-19. Acest lucru a fost declarat de vedeta de la Hollywood printr-o postare pe Twitter și Instagram.

În timpul unei vacanțe alături de soția sa, Rita Wilson, actorul de la Hollywood, Tom Hanks, a dat rezultate pozitive pentru Coronavirus . Cuplul a fost supus unor teste după zile în care păreau să experimenteze mai multe afecțiuni, ceea ce a dus la rezultatul de car etoți ne temem.

„ Rita și cu mine suntem aici, în Australia. Ne-am simțit un pic obosiți, ca și cum am avea gripă și am avut o durere. Rita avea frisoane și un pic de febră. Pentru a face lucrurile așa cum trebuie, așa cum trebuie să facem acum în lume, ne-au testat Coronavirus și am fost pozitivi ”, a declarat câștigătorul Oscar.

Citește și Toate pandemiile din istorie, înainte de Coronavirus

Tom Hanks, luând o atitudine destul de calmă, a spus: „ Ei bine, acum. Ce să fac acum? Oficialii medicali au protocoale care trebuie respectate. Nu poți face altceva decât să adopți o abordare de zi cu zi, nu-i așa? Vă vom ține la curent“.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.