Tokyo, ține cadavrul mamei în congelator timp de 10 ani : „Mi-a fost frică să nu fiu dată afară din casă”

A ținut trupul mamei sale ascuns în casă timp de 10 ani de teamă să nu primească ordin de evacuare. O japoneză și-a ascuns corpul mamei în congelatorul unui apartament din Tokyo , temându-se că ar putea primi ordin de evacuare dacă s-ar afla de deces, deoarece casa era deținută de administrația orașului și ar fi fost atribuită femeii decedate.

Citește și O mamă a șase copii moare în spital: cu două zile înainte născuse 3 gemeni

După ani de zile înșelătoria a ieșit la iveală, astfel încât Yumi Yoshino, în vârstă de 48 de ani, a fost arestată sub acuzația de neglijare și ascundere a unui cadavru. Femeia a explicat polițiștilor că a ascuns cadavrul pentru că nu voia să o lase să plece, neputând suporta ideea de a se despărți pentru totdeauna de ea.

Corpul mamei a fost descoperit după ce femeia de 48 de ani a fost nevoită să părăsească apartamentul din cauza plății cu întârziere a chiriei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.