Toate drumurile duc la Roma, dar câteodată mai bine schimbi strada: vezi cât poți să plătești un prânz

Surpriză amară și, în acest caz și pipată pentru două turiste chinezoaice care au decis să prânzească într-un restaurant din Roma: 430 euro și 80 de cenți pentru două farfurii de paste cu pește și o sticlă de apă. Nota de plată a devenit imediat virală pe rețelele de socializare. Dar imediat a venit și replica proprietarului resaturantului cu pricina:

Ce se poate ascunde în spatele unui profil? O vloggeriță o viața luxoasă, dar trăia într-o mizerie de nedescris

”Meniul este clar, prețurile sunt transparente și apoi peștele proaspăt este ales direct de către clienți.  Totul este scris în detaliu, trebuie doar să privești prețurile: maxim 16 euro pentru o farfurie de paste cu pește”, afirmă proprietarul restaurator, pentru Il Messaggero . ” La noi peștele este proaspăt. Clientul îl alege, noi îl cântărim și îl gătim. Sigur turistele nu au consumat doar farfurii cu paste și pește..”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.