Toarnă apă rece pe fiica ei nou-născută ca să o trezească: ”trebuia să mă răzbun și ea mă trezește noaptea”

Un caz pe cât de absurd pe atât de adevărat. O mamă a vărsat apă rece pe fiica ei nou-născută din răzbunare.

S-a întâmplat în Carolina de Sud. O femeie, Caitlin Alyse Hardy, mama a trei copii a distribuit pe facebook un video în care ea toarnă apă rece pe fața fiicei sale nou-născute. De ce ? Din răzbunare că și micuța o trezea în toiul nopții…

Videoclipul a fost văzut și distribuit de foarte multe persoane printre care și unul dintre prietenii ei care a și denunțat-o.  În video se aude cum copila începe să se înece și să tușească în timp ce ea râdea : “Asta este răsplata pentru care ea mă trezește la fiecare oră din noapte” a scris femeia pe Facebook.

Și-a ucis fiica cu un ciocan după care a aruncat-o în dulap. ”Guvenul m-a obligat s-o fac”

Femeia, după cum a relatat presa locală, a fost arestată în urma acuzațiilor de maltratare și privare a sprijinului necesar pentru fiica ei. În prezent sunt în curs alte investigații pentru a descoperi dacă și  ceilalți trei fii ai săi au suferit o  asemenea violență din partea mamei lor.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.