Titanicul este pe cale să dispară: un videoclip arată ce rămâne din transatlanticul istoric / VIDEO

În curând nu va mai rămâne nimic din legendarul Titanic. Au trecut acum 14 ani de la ultima scufundare pentru a verifica condițiile, iar epava este acum din ce în ce mai consumată și distrusă din cauza prea multor ani petrecuți pe fundul mării, la aproximativ 400 de mile de coasta Terranova, în Canada.

”Binecuvântări speciale pentru o tânără de 19 ani”. Preot italian anchetat pentru violență sexuală

Povestea transatlantică cunoscută   în imaginația colectivă datorită ciocnirii tragice cu un aisberg în noaptea dintre 14 și 15 aprilie 1912 și, mai ales, pentru naufragiul dramatic . Pentru Titanic, a fost o călătorie necunoscută.

„Într-un fel, este plăcut să vezi oceanul ridicând nava”, spune Patrick Lahey, președintele Triton, compania care a decis să preia afacerea în urmă cu 14 ani.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.