Titanic, tur submarin pentru a admira epava. Dar cât va costa ?

Tragedia Titanicului a devenit probabil cel mai faimos accident nautic din lume datorită filmului regizat de James Cameron și cu Leonardo DiCaprio și Kate Winslet în rolurile principale. Nava de croazieră care s-a prăbușit într-un aisberg și s-a scufundat în 1912 va deveni în curând o atracție turistică .

După cum a raportat Telegraph , o agenție de turism specializată în croaziere și călătorii pe mare, OceanGate Expeditions , a lansat deja un pachet decisiv neobișnuit. O excursie într-un submarin pentru a admira epava Titanicului care se află la aproape 4 kilometri  adâncime în Atlanticul de Nord. O călătorie poate un pic macabră, dar care poate să-i facă pe fanii filmului care a câștigat 11 Oscaruri . În orice caz, acesta nu este un tur pe care toată lumea și-l poate permite: prețul total este de fapt 125 de mii de dolari, egal cu aproape 107 de mii de euro.

Citește și Declarația șocantă al unui episcop din Italia: ” Avortul este o faptă mai gravă decât pedofilia ” VIDEO

Turul va dura în total opt zile. La bordul submarinului deținut de Stockton Rush, numărul unu al OceanGate Expeditions, turiștii bogați vor pleca de pe insula canadiană Newfoundland și vor călători aproape 600 de kilometri spre sud-est. Explorarea în jurul epavei va dura de la șase la opt ore și înainte de plecare, toți călătorii vor trebui să urmeze câteva cursuri de formare tehnică. Până în prezent, 36 de persoane au rezervat călătoria, care trebuia să plece vara trecută, dar care a fost amânată până în 2021 din cauza pandemiei. Norocoșii călători vor fi primii care vor vedea epava Titanicului în ultimii 15 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu: https://www.telegraph.co.uk/travel/news/titanic-new-tour-dive-expedition-launch-2021/

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.