Tineri inconștienți! Organizează petreceri pentru a se infecta cu Covid: primul infectat câștigă o sumă de bani

Idioția și inconștiența nu are limită ! Petreceri de coronavirus organizate de studenții din SUA în care se pariază cine se va infecta primul cu virusul.  „Norocosul” va câștiga suma de bani colectată în cursul serii.

Inițiativa absurdă s-a născut în Tuscaloosa , Alabama, unde autoritățile locale și ABC News au făcut-o publică. „Au strâns banii și apoi au încercat să se infecteze cu  Coronavirus . Primul care s-a îmbolnăvit a câștigat marele jackpot . Un lucru fără sens. O fac în mod intenționat ” , a spus membrul consiliului municipal Sonya McKinstry într-un interviu.

Virologul Peter Piot avertizează: „Pandemia de Coronavirus abia a început”

Confirmarea existenței petrecerilor Covid de acest gen vine și de la pompieri al căror șef Randy Smith a informat primăria privind această  problemă. De fapt, recent a avut loc o creștere semnificativă a pozitivilor în zona colegiului universitar, cu 2.049 de pozitivi în total și 38 de decese, potrivit Departamentului de Sănătate Publică.

În statul Alabama s-au înregistrat  38.422 de cazuri de Covid , cu o creștere de 19.696 în ultimele 14 zile și 947 de decese. Guvernatorul Kay Ivey a anunțat o extindere a restricțiilor în vigoare în prezent până la 31 iulie 2020. „Dacă continuăm să mergem într-o direcție greșită, spitalele noastre nu vor putea gestiona numărul de pacienți și atunci vom fi nevoiți să ne întoarcem la blocajul total”,  a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.