Timp de cinci ani o mamă a racoltat fiului ei câte o jumătate de litru de sânge pe săptămână

Timp de cinci ani o mamă e profesiune asistentă i-a tras fiului ei câte o jumătate de litru de sânge pe săptămână

În Danemarca, o asistentă medicală de 36 de ani și mamă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru că a racoltat  periodic de sânge fiului ei timp de cinci ani, fără a fi nevoie, scriu cei de la The Local. Potrivit Tribunalului din orașul Herning, asistenta a racoltat o jumătate de litru de sânge în fiecare săptămână încă din primii doi ani de viață a copilului.

Minorul care are acum 7 ani locuiește împreună cu tatăl său. În urma unor teste, medicii nu puteau înțelege de ce copilul avea așa de puțin sânge în organism și a fost supus la 110 transfuzii. În cele din urmă, specialiștii au început să suspecteze că ceva se întâmpla în familie și au alertat poliția, care în urma unei investigații au arestat femeia în 2017.

Citește și În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

 

“Nu este un lucru pe care am făcut-o în mod conștient, nu știu când am început să o fac, s-a întâmplat treptat”, a spus femeia citată de ziar. “Am aruncat sângele în toaletă și seringile din gunoi”, a mai adăugat.

Ulterior, un raport psihiatric ordonat de Tribunal  a stabilit că femeia suferă de o tulburare psihică cunoscută sub numele de sindromul Münchhausen. Acestă tulburare apare atunci când adulții îmbolnăvesc copiii  pentru a atrage atenția asupra lor.

Mass-media subliniază că imaginea pe care femeia a prezentat-o ​​în rețelele sociale despre ea era aceea a unei mame singure care se lupta pentru copilul ei bolnav.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.