„Time” anulează 2020 de pe copertă: „Cel mai rău an trăit vreodată”

O copertă a săptămânalului TIME cu fundal alb, prezentând un 2020 în negru cu litere mari marcate cu o cruce roșie. Și apoi cuvintele: „Cel mai rău an trăit vreodată”. Săptămânalul american Time salută astfel, fără niciun regret, 2020 marcat de coșmarul pandemiei. „Aceasta este povestea unui an pe care nu veți mai dori să o revedeți”, este deschiderea articolului de deschidere al criticii de film Stephanie Zacharek, în numărul care va fi lansat pe 14 decembrie.

„Au mai fost ani răi în istoria Statelor Unite și cu siguranță ani mai răi în istoria lumii, dar majoritatea dintre noi care suntem în viață astăzi nu am văzut așa ceva”, scrie Zacharek, amintind că ar trebui să avem „peste 100 de ani să ne amintim de devastarea Primului Război Mondial și a pandemiei de gripă din 1918; aproximativ 90 pentru a avea un sentiment al privării economice cauzate de Marea Depresie; și 80 pentru a păstra un memento al celui de-al Doilea Război Mondial și a ororilor sale.

Citește și În Statele Unite, o persoană moare la fiecare 30 de secunde din cauza coronavirusului

2020 a fost marcat de „repetarea dezastrelor naturale care confirmă cât de mult am trădat natura și alegeri contestate pe baza fanteziei”, explică jurnalistul, referindu-se la alegerile prezidențiale contestate de Trump. Și mai presus de toate, anul care urmează să se închidă a fost marcat de un „virus care a provenit, poate, dintr-un liliac, care a devastat viața practic tuturor celor de pe planetă și a ucis aproximativ 1,5 milioane de oameni în La nivel mondial“.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.