Țigara electronică: radiografia șocantă care demonstrează că viața unui tânăr de 19 ani este pericol

Un tânăr de 19 ani a riscat să moară din cauza țigării electronice: radiografia șocantă care arată starea critică a plămânilor.

Săptămâna trecută, Anthony Mayo , un băiat în vârstă de 19 ani din Erie, Pennsylvania , a fost dus de urgență la spital din cauza unei tuse. Medicul care l-a vizitat a considerat că este vorba despre o simplă bronșită și i-a prescris un antibiotic. Când s-a întors acasă, starea lui s-a deteriorat iar tatăl său l-a dus din nou la urgență. Medicul a crezut că plămânii sunt inflamați și că este un principiu al pneumoniei , așa că a crescut doza de antibiotice, dar nu l-a ajutat. După alte două zile, băiatul a mers din nou la spital pentru că nu mai putea respira și a fost internat.

O studentă a devenit oarbă din cauza unui val: ce s-a întâmplat

Testele efectuate au arătat că procentul de oxigen în plămâni era doar 36%, un nivel potențial letal având în vedere că orice nivel sub 90% este considerat periculos.

Radiografia a confirmat cauza acestei boli pulmonare:  un exces de lichid în interiorul plămânilor. Se crede că lichidul a pătruns în plămânii băiatului prin fumarea zilnică a țigării electronice. Tânărul a început să fumeze în urmă cu 2 ani   în care această a încercat diverse tipuri de lichid.

Limba unui om s-a corodat de prea multe băuturi energizante: „beau până la 6 doze pe zi”

Antonhy este primul caz de boală posibil legat de utilizarea țigărilor electronice în Pennsylvania, dar condițiile sale sunt similare cu cele ale altor persoane din SUA. Sunt aproximativ 380 de cazuri de boli pulmonare legate de utilizarea țigaretelor electronice întâlnite în ultimele săptămâni. Unul dintre pacienți a murit din cauza acestei boli, dar sunt mai multe persoane care au suferit leziuni pulmonare permanente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.