Și-au regăsit fiul răpit după 32 de ani: o poveste incredibilă

Fusese răpit în urmă cu 32 de ani pe când avea  doi ani. Acum, în cele din urmă, s-a reunit cu familia sa . Este povestea incredibilă a lui Mao Yin , un bărbat chinez de 34 de ani, din  provincia Shaanxi , în nord-vestul Chinei. Născut în februarie 1986, Mao a fost răpit la vârsta de doi ani și jumătate la intrarea unui hotel din Xi’an . Ani de zile poliția a efectuat investigații și percheziții în mai mult de 10 provincii și municipalități pentru a-l găsi, dar de el nici urmă.

La sfârșitul lunii aprilie, poliția Xi’an a primit informații conform cărora un bărbat din provincia sud-vestică Sichuan a cumpărat în urmă cu ani un copil cu 6.000 de yuani din Xi’an . După o serie de investigații, poliția a găsit un bărbat cu numele de familie Gu din orașul Sianuan Mianyang care părea să semene cu Mao. Identificarea a  confirmată printr-un test ADN. Ieri, Mao Yin și părinții săi s-au îmbrățișat la biroul municipal de securitate publică din Xi’an, capitala provinciei. Bărbatul, care conduce acum un magazin, a spus că nu are idei clare despre viitor, dar își  va petrece timp cu părinții, relatează BBC

SUA, un tânăr a dezvoltat un site de urmărire a Covid-19: a refuzat vinderea lui cu 8 milioane de dolari

Potrivit Ministerului Chinez al Securității Publice, în 2019 peste 6.300 de copii răpiți au fost reuniți cu familiile lor în urma testului ADN. Răpirea și traficul de copii în țară a fost o problemă care a durat zeci de ani. În mai 2016, ministerul a lansat platforma online Tuanyuan , care a făcut posibilă găsirea a 4.385 de copii dispăruți în țară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.