Thomas la trei săptămâni și jumătate a câștigat bătălia împotriva Coronavirusului

A fost testat pozitiv pentru Coronavirus la numai trei săptămâni și jumătate de viață, dar a reușit să  câștige bătălia împotriva virusului și împotriva unei probleme cardiace în care infecția reușise să se ascundă. Părinții lui au povestit momentele de teroare într-un lung interviu acordat ziarului The Times . Micuțul Thomas Lovell fusese transferat la spital pentru că nu mai creștea în greutate. În urma analizelor s-a descoperit prezența lichidului în plămâni , ceea ce a îngreunat respirația.

Atunci medicii au decis să-i facă testul de coronavirus care a  rezultat pozitiv. Dar simptomele bolii cauzate de noul virus au acoperit și o afecțiune cardiacă congenitală rară – numită TAPVR , adică reîntoarcere venoasă pulmonară anormală totală – care, fără intervenții chirurgicale, ar fi putut fi fatală. La acel moment, copilul a fost internat la Spitalul St Mary’s din Paddington, în vestul Londrei, unde a fost tratat cu  Remdesivir și legat la un aparat respirator.  Dar în cinci zile starea lui s-a agravat.

Au adoptat un copil autism, după trei ani l-au dat înapoi spre adopție: cuplu de influenceri au provocat indignarea web-ului

 

Transferate  la Spitalul Great Ormond Street, chirurgii au descoperit și defectul cardiac și l-au supus unei intervenții chirurgicale de urgență pe cord deschis care a durat aproximativ trei ore, pe care tatăl a putut să o urmeze prin FaceTime, trebuind să respecte regulile stricte pentru distanțare  socială. Mama lui Thomas, Sadie Lovell, o profesoară în vârstă de 35 de ani, a fost și ea pozitiv la Covid-19. Acum, copilul este în fază de vindecare și începe să crească și în greutate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.