The Sun: Putin este pregătit să demisioneze

Putin este gata să demisioneze: potrivit tabloidului englez, președintele rus suferă de Parkinson și ar putea lăsa conducerea Rusiei peste  câteva luni

Putin,  după douăzeci de ani ca lider incontestabil din Rusia va demisiona și va face acest lucru doar pentru o cauză de forță majoră, sănătatea. Potrivit ziarului britanic The Sun , de fapt, președintele Confederației Ruse este afectat de Parkinson . Surse din Moscova, susține ziarul, spun că președintele își planifică demisia începând de joi.

Sursele ar fi, de asemenea ți din videoclipurile care prezintă boala liderului în vârstă de 68 de ani, fiind rugat de partenera sa să abandoneze politica pentru a se dedica doar tratamentului și a luptei împotriva bolii. Picioare nu-i mai pot sta nemișcate iar degetele îi tremură în timp ce ține un pix. Acestea sunt detaliile care sugerează că Putin este bolnav . În plus,  ar exista surse direct din Rusia care au condus The Sun să publice această indiscreție.

Porecla lui Vladimir Putin în lume este Țarul . Fostul șef al serviciilor secrete ruse ia calea lui Stalin care a dominat țara timp de aproape treizeci de ani. În vară a adoptat o reformă constituțională pe care și-o dorea, care să-i permită să păstreze funcția de președinte până în 2036, când va împlini 84 de ani .

Nu ar putea părăsi niciodată politica nici chiar dacă demisionează. O lege i-ar permite țarului secolului al XXI-lea să devină senator pe viață în cazul demisiei sale . Dacă acest lucru ar fi adevărat, ar alimenta indiscreția că Putin este bolnav, dar că ar rămâne ancorat în putere așa cum și-a făcut toată viața în diferite înfățișări.

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu:

https://www.thesun.co.uk/news/13122054/vladamir-putin-resign-next-year-health/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8919975/Putin-quit-January-amid-fears-Parkinsons-disease-Moscow-sources-claim.html?ito=social-twitter_mailonline

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.