Thailanda, un turist francez a murit după ce a căzut într-o cascadă: își făcea un selfie

Un turist francez a murit după ce a alunecat într-o cascadă de pe insula thailandeză Koh Samui, în timp ce își făcea un selfie, a declarat  poliția locală.  Incidentul a avut loc într-unul dintre cele mai populare locuri turistice pentru plajele sale cu nisip alb și excursiile în junglă. Tânărul de 33 de ani a căzut în cascada Na Mueang 2, în același loc în care un turist spaniol a murit în iulie.

Emoționanat: 4 fetițe s-au adunat pentru a-și sărbători victoria împotriva cancerului / VIDEO

“Au fost nevoie de câteva ore pentru a recupera corpul, deoarece solul este foarte alunecos”, a spus locotenentul Phuvadol Viriyavarangkul. „Prietenul său ne-a spus că a alunecat în timp ce își făcea un selfie și a căzut  ”. Conform unui studiu din 2018 realizat de All India Institute of Medical Sciences, numărul persoanelor moarte din cauza neatenției au ajuns 259 de persoane în întreaga lume între octombrie 2011 și noiembrie 2017.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.