Thailanda, un ghid turistic a murit ucis de un roi de viespi

Un ghid turistic local thailandez a fost ucis de un roi de viespi uriașe. Sanchai Phao-arun, în vârstă de 58 de ani, a fost atacat de viespi și au rămas pe corpul lui de patru zile. Salvatorii=lor le-au luat patru zile pentru a îndepărta cadavrul care era deja umflat și plin de vânătăi Povestea s-a întâmplat în districtul Mae Ai, la granița cu Myanmar.

Un soldat din vechiul regiment al lui William și Harry, obligat să se scufunde gol într-un butoi plin cu fecale de cai și șobolani morți VIDEO

Conform rapoartelor presei locale , bărbatul, un ghid turistic din zonă, însoțea un cuplu de turiști în excursie în momentul tragediei. În timpul vizitei în junglă, ar fi deranjat un cuib de viespe, care apoi l-au atacat. Cei doi turiști au fugit, raportând doar câteva înțepături. Cât despre bărbat se crede că s-ar fi împiedicat și imediat după aceea a fost atacat de viespi. O primă încercare de recuperare a corpului nu a avut succes din cauza prezenței masive de viespi pe cadavru.

Două zile mai târziu, o echipă de salvare, inclusiv pompieri, a încercat din nou reușind într-un sfârșit să îndepărteze viespile cu fum. Cadavrul bărbatului a fost predat familiei pentru înmormântare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.