Thailanda: Un călugăr budist și-a ucis fosta iubită însărcinată în 8 luni

Un călugăr budist și-a ucis fosta iubită însărcinată în 8 luni și i-a tăiat corpul în bucăți cu o sabie. Protagonistul crimei cumplite este un călugăr budist, care a mărturisit că în pragul unei „furie incontrolabile” a ucis femeia după ce a văzut-o  cu un alt bărbat . Călugărul Um Deeruenram, în vârstă de 57 de ani, era la volanul autoutilitarei  când a trecut de casa fostei sale iubite, Lampai Bualoi, în vârstă de 33 de ani. Acolo a văzut-o pe femeia într-un camion cu noul ei partener. În pragul unui raptus de gelozie, bărbatul i-a atacat pe cei doi cu o sabie.

Căsătoriți de 71 de ani, mor la 5 zile distanță de unul de celălalt uciși de Coronavirus

Iubitul femeii a reușit să scape lăsând-o singură pe femeie care a fost atacată. Călugărul a luat corpul femeii și l-a dus nu departe de locul crimei și a tăiat-o în bucăți. Călugărul a fost arestat de poliție și a mărturisit crima, că a fost orbit de gelozie când și-a văzut fosta iubită în compania unui alt bărbat. Fratele călugărului budist a spus că clericul și-a exprimat în mod repetat dorința de a ucide femeia după ce s-au despărțit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.