Thailanda: o perlă portocalie descoperită într-o scoică. Valorează 300.000 de dolari

Descoperirea extraordinară a unui șofer de camion thailandez.
Monthian Jansuk, în vârstă de 40 de ani, din Thailanda, a cumpărat o scoică de mare de la o piață din provincia Chonburi pe 10 februarie și a descoperit o perlă în valoare de sute de mii de dolari în interior , așa cum a raportat Daily Mail. În timpul prânzului, fiul lui Jansuk a simțit un obiect dur în gură și a descoperit rara perlă portocalie.


Potrivit experților, perla identificată de Jansuk a fost produsă de o scoică marină, cunoscut sub numele de Melo melo. În general, acest tip de perle sunt portocalii sau maronii. Tonul culorii mai deschise care caracterizează această perlă o face mai căutat și apreciat. Bărbatul, care lucrează ca șofer de camion, va primi 300.000 de dolari pentru perlă.

Citește și Elorhynchus carrolli: noul rhynchosaur descoperit în Argentina

Sursa: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9261727/Trucker-finds-rare-melo-pearl-sea-snail-Thailand-weeks-farmer-gem-worth-250-000.html?ito= social-twitter_mailonline

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.