Thailanda, o fetiță de 9 ani a fost găsită moartă în pat : sub saltea se afla o cobră de doi metri

Când bunica s-a dus să o trezească ca să meargă la școală ,micuța Prapawee Prawat era deja moartă: era încă sub pătură pe acea saltea întinsă pe beton, purta tricoul echipei sale de fotbal preferate și părea că doarme. O moarte aparent de neînțeles dacă nu ar fi fost pentru acea mușcătură de pe un deget.  Fetița în vârstă de 9 ani, a fost ucisă  de o cobră în timp ce dormea ​​în casa sa din Surat Thani, Thailanda.

Fata locuia cu bunicii și străbunicul ei după ce părinții s-au despărțit.  Bunica, Lung Chu  în vârstă de 70 de ani, a solicitat imediat ajutor iar agenții sau pus imediat să inspecteze camera:   au observat imediat rana de pe degetul umflat și a  început vânătoarea reptilei. Cobra neagră, lungă de doi metri, se ascunsese sub patul copilului și a fost ucisă de vecinii familiei. Copila a fost dusă la spital pentru examinare post mortem, dar nu sunt prea multe îndoieli cu privire la cauza morții.

Și-a pierdut telefonul cu fotografiile mamei sale moarte: un copil oferă toate economiile sale

“Am mers să-l trezesc pe Prapawee, dar nu se mișca, nu respira,  a spus bunica în lacrimi,  nu știu cum s-a întâmplat. Nu am văzut niciodată șerpi în casă. Sunt distrusă. Ar fi trebuit să mor ei, ea era atât de mică “.

cobra

Poliția crede că Prapawee a murit cu aproximativ opt ore înainte ca bunica să o găsească. “La 7.40 dimineața, poliția a fost chemată pentru moarte suspectă la domiciliu”, a declarat generalul maior Natakorn Meenim. Cobra, lungă de peste doi metri, se afla încolăcită  sub saltea. Trupul fetei a fost dus la spitalul Chaiburi și nu există nici o îndoială că a murit în urma mușcăturii cobrei”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.