Thailanda, o femeie de afaceri bogată a fost găsită moartă în frigiderul casei sale

Trupul unei femei de afaceri thailandeze foarte bogată a fost găsit în interiorul frigiderului din casa ei iar peste cadavrul a fost turnat ciment . Wannee Jiracharoenying avea 58 de ani, iar din 18 octombrie, în ziua în care a vizitat un templu local din Chiang Mai, în nordul țării, i s-au  pierdut urmele. Primul care a raportat dispariția sa a fost fratele său Woraphan Jiracharoenying, 59 de ani, când a văzut că femeia nu-i mai răspundea la mesaje.   Între timp, vecinii lui Wannee au început să se plângă de miros înțepător care provenea din casa femeii. În acel moment  poliția a intrat în casă și a făcut descoperirea șocantă. Mâinile și picioarele femeii de 58 de ani erau legate și pe cap avea o pungă de plastic , a raportat examinatorul thailandez.

O poveste plină de oroare în care un bărbat de 64 de ani a abuzat de două fetițe, iar mama știa tot

Agenții au început anchetele și-l suspectează pe un prieten al victimei, care dispăruse și el. Potrivit relatărilor, cuplul a fost văzut împreună la spitalul Suan Dok, o structură provincială din Chiang Mai, unde Wannee a donat anterior 19 milioane de baht, peste 500 de mii de euro. Alte numeroase retrageri au fost făcute din contul femeii de la dispariția ei, iar mașinile și cardurile bancare au dispărut. Poliția verifică punctele de frontieră în cazul în care prietenul încearcă să scape în străinătate.

“În ziua în care familia a pierdut contactul cu victima, suspectul a retras bani de la mai multe bancomate pentru un total de 1,2 milioane baht (peste 30 de mii de euro)”, a explicat generalul poliției, Bundit Tungkhaseranee. Trupul lui Wannee se află acum la Spitalul Maharat Chiang Mai pentru identificarea formală și autopsie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.