Thailanda, o ambulanță se grăbește să ajungă la spital, dar pierde pacientul pe drum | VIDEO

Un videoclip cu o ambulanță care se grăbește pe străzile aglomerate din Thailanda, face înconjurul rețelelor de socializare în aceste ore. În timp ce încearcă să ajungă la spital, ușa din spate se deschide brusc și targa cu pacientul ajung în stradă. Din fericire, pacientul nu a suferit consecințe. Șoferii prezenți pe drum,  l-au atenționat imediat pe șoferul ambulanței cu gesturi clare, făcând astfel posibilă recuperarea pacientului.

Din fericire bărbatul aflat pe targă a fost recuperat și încărcat din nou pe ambulanță și transportat la spital. Accidentul a avut loc luni 4 mai 2020 pe drumul Pracha Uthit din Bangkok, Thailanda.

Vaticanul a eliminat statutul de „catolic” din 15 spitale belgiene pentru practicarea eutanasiei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.