Thailanda, 17 morți și zeci de răniți în urma unei coliziuni dintre un tren și un autobuz

Cel puțin 17 morți și zeci de răniți: acesta este bilanțul  unei coliziuni violente dintre un tren și un autobuz în Thailanda, relatează autoritățile locale.  Autobuzul se îndrepta către un templu din provincia Cha Choeng Sao pentru o ceremonie de marcare a sfârșitului postului budist, a spus un șef de poliție.

Citește și Explozia unui rezervor de combustibil din Beirut a provocat 4 morți și 50 de răniți, inclusiv copii

“Numărul de morți pe care l-am constatat până acum este de 17” a precizat poliția, adăugând că incidentul s-a produs în jurul orei 8 dimineața (4 dimineața în România). Guvernatorul provincial Maitree Tritilanond a raportat că aproximativ 30 de persoane ar fi fost rănite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.