Test vizual: Ce este greșit în această fotografie ?

Un test vizual foarte interesant, încercați să priviți imaginea de mai jos și să înțelegeți ce anume este greșit.

test 2

Un bărbat a scăpat ca prin urechile acului după ce a fost lovit în plin de un fulger

Fotografia originală este din grupul “Fifth Harmony”, care a pozat pentru coperta “Billboard” cu ocazia noului lor album. În imaginea evident modificată s-a strecurat o eroare evidentă. Puteți observa eroarea din imagine?

Încercați să rezolvați testul singur, dacă nu vă dați seama, priviți răspunsul în imaginea de mai jos!

Un câine Rottweiler a avut grijă de un copil nou-născut abandonat toată noaptea și i-a salvat viața

test1 2

Greșeala este la picioarele uneia dintre modele, fata care stă în dreapta cu picioarele încrucișate, are de fapt două picioare drepte. 😀

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.