Test de personalitate: spune-mi ce pană alegi și îți voi spune cine ești

Privește cu atenție aceste pene câteva secunde, observă forma și detaliile lor. Care vă atrage cel mai mult atenția? Fiecare pană definește o latură a personajului tău pe care poate nu ai cunoscut-o și dezvăluie ceva mai mult decât personalitatea ta.

Prima pană
Dacă ați ales această pană, sunteți oameni care iubesc pacea și armonia. Vă plac oamenii pașnici și calmi, care știu să facă față dificultăților. Sunteți suflete nobile pentru că vă place să-i ajutați pe ceilalți. Nu vă este dificil să interacționați cu ceilalți, dar preferați să o faceți cu persoane care vă împărtășesc gusturile și cu care aveți interese similare. Unii ar putea crede că sunteți o persoană slabă, dar sunteți doar amabili. Ai mulți prieteni datorită stabilității tale.

A doua pană
Ai o capacitate excelentă de a te adapta și de a învăța rapid. Sunteți perfecționiști și încercați mereu să faceți tot posibilul, dar vă așteptați și la ceilalți să se comporte la fel. Chiar dacă vă plac foarte mult momentele cu prietenii, uneori aveți tendința de a vă izoleza pentru a rămâne cu voi înșivă și cu gândurile voastre. Încercați să vă deschideți un pic mai mult cu alții, vă vor fi recunoscători.

Citește și O adolescentă a fost violată și incendiată după ce a refuzat de mai multe ori avansurile unui tânăr de 21 de ani

A treia pană
Dacă ai ales această pană, ești independent și îți urmărești întotdeauna obiectivele și visele. Adorați riscul, sunteți aventuroși și dacă cădeți, vă ridicați repede. Nu vă temeți de eșecuri, deoarece fac parte din viață și le înfruntați cu spiritul potrivit: sunt experiențe care vă fac mai puternici. Singurul lucru la care ar trebui să acordați mai multă atenție sunt prietenii. Vă place să fiți amabil, dar alegerile voatre nu întotdeauna vă răsplătesc.

A patra pană
Personajul tău este puternic. Ai multă imaginație , vă confruntați întotdeauna cu probleme și căutați întotdeauna cea mai bună soluție. Dar din acest motiv, nu poți mulțumi pe toată lumea: ești dominant și autoritar. Mulțumită personalității dumneavoastră, nu treceți neobservat . Nu vă lăsați păcălit și aveți întotdeauna răspunsul gata. Te aștepți mult la tine, dar ar trebui să te bucuri de momentele și să nu te gândești întotdeauna la următorul pas. Relaxați-vă și bucurați-vă de viață.

A cincea pană
Ultima pană este un indice de creativitate și imaginație. Ești un artist, dar cu toate acestea îți lipsește adesea puțină concretitate. Uneori, nu ai încredere în abilitățile tale și acest lucru nu îți permite să crești. Nu vă temeți să nu reușiți, lăsați frica deoparte, trebuie să scăpați de ea. Aveți o sensibilitate specială pentru detalii. Sunteți perfecționisti și încercați mereu să faceți tot mai bine.

Sursa: Cupidoh

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.