Test de personalitate! Forma şi lungimea degetului mic spune multe despre tine

Există o teorie conform căreia lungimea degetelor de la mâini reflectă caracterul omului. Așa cum acestea sunt diferite la fiecare om în parte, la fel și oamenii sunt foarte diferiți între ei.

Degetul mic de tip 1 – Dacă degetul mic este la același nivel cu prima linie a degetului inelar, atunci asta înseamnă că ești o persoană echilibrată. Ai un caracter pașnic și în mod instinctiv te ferești de haos. Ești echilibrat pe toate planurile vieții (emoțional, intelectual, sexual etc) și iei mereu decizii calculate, fără să te pripești.

Degetul mic de tip 2 – Oamenii care au degetul mic mai scurt decât nivelul primei linii de la degetul inelar sunt firi emoționale, sentimentale și foarte sensibile la durerea provocată de cei în din jur. Un astfel de om este întotdeauna gata să își lase treburile baltă pentru a veni cuiva în ajutor. Dacă a permis cuiva să ocupe loc în inima sa, atunci cu siguranță este pentru toată viața. Însă, dacă este trădat sau tratat altfel decât se așteaptă, asta îi provoacă o dezamăgire totală.

Citește și Mii de oameni fug din nord-vestul Siriei, în timp ce Assad se împinge tot mai aproape de orașul Idlib

Degetul mic de tip 3 – Dacă degetul mic este mai sus de nivelul primei linii de la degetul inelar, atunci ești o persoană care mereu oferă extrem de mult. Acești oameni ies mereu în evidență datorită bunătății și nu refuză niciodată să facă o faptă bună. Sunt persoane care știu mereu să păstreze un secret. Unicul lucru pe care îl așteaptă de la alții este dreptatea și sinceritatea.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.