Tesla cu pilot automat oprit în timp ce gonea pe o autostradă cu 150 km/h: șoferul dormea

Șoferul dormea ​​când poliția a tras pe dreapta mașina în timp ce mergea pe autostradă cu 150 km/h. Se pare că nu era nimeni capabil  să conducă vehiculul și, în schimb, ofițerii l-au găsit și pe șoferul în vârstă de de 20 de ani dormind cu scaunul înclinat. Pusese „pilotul automat” la modelul său Tesla S. Episodul absurd a avut loc lângă Ponoka, în statul Alberta (Canada), în luna iulie, dar abia acum a fost dezvăluit incidentul, în vederea procesului programat pentru decembrie.

Vrei un dinozaur? Scheletul unui imens T-Rex a fost pus în vânzare. Vezi cât costă

Potrivit The Guardian , vehiculul circula cu 150 km / h (limita de viteză pe cea mai mare parte a rețelei de autostrăzi canadiene este de 110 km / h), iar șoferul a fost acuzat de conducere periculoasă. Lângă tânărul de 20 de ani în mașină se mai afla și o altă persoană care , normal, dormea și ea…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.