Tesco va crea 16.000 de locuri de muncă permanente pentru a sprijini vânzările online

Supermarket-urile din Marea Britanie Low Cost Tesco au anunțat că intenționează să creeze 16.000 de noi locuri de muncă permanente pentru a sprijini activitatea vânzărilor online, care a explodat în faza de blocare . Conform indicațiilor grupului, 10.000 de persoane vor fi angajați pentru a selecta produsele comandate de clienți și 3000 de șoferi pentru livrări .

Furtuna „Laura” a devenit uragan și se îndreaptă spre coasta SUA unde ar putea lovi cu violență

În plus, 3.000 de angajați vor fi selectați pentru diferite roluri administrative. Locurile de muncă permanente vor fi oferite în primul rând angajaților Tesco care au un contract temporar. Înainte de pandemie , vânzările online ale Tesco reprezentau 9% din cifra de afaceri totală, iar acum au trecut de 16%.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.