Teroare pe plajă: un bărbat a fost fost atacat și ucis de un rechin în timp ce făcea surf

Un rechin a atacat și a ucis un surfer în vârstă de 60 de ani azi dimineață pe coasta de est a Australiei, a raportat poliția. Bărbatul făcea surf pe plaja Salt, lângă Kingscliff, la 800 de kilometri nord de Sydney, când un rechin l-a atacat.

Un băiat și un bărbat au ajuns în spital cu obiecte blocate în…penis. O nouă manie?

Plaja a fost închisă de poliție. Atacul de azi este cel de-al treilea atac mortal de rechini în apele australiene din acest an.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.