Teroare la Paris, o dubă a intrat în mulțime: un mort și un rănit. Când șoferul s-a oprit, era pe punctul de a se sinucide

Teroare la Paris, unde un bărbat a furat o dubă și a intrat într-un grup de oameni : un mort și un rănit . S-a întâmplat în zona La Défense, cartierul de afaceri de la periferia capitalei franceze. Potrivit celor dezvăluite de BFM-TV, individul a fost oprit de poliție.

Atacatorul, un bărbat de 46 de ani fără adăpost cunoscut de poliție, a fost oprit de agenți: la volanul unei dube, scrie Europe1, a lovit în mod intenționat doi pietoni. Poliția l-a oprit când era pe cale să-și ia viața .

Citește și Tânăr cu dezabilități bătut și ras: atacatorii au difuzat videoclipul pe internet

După ce a furat o autoutilitară de servicii municipale, individul s-a aruncat asupra celor doi trecători pe Parvis de la Défense. Autorul faptelor, subliniază BFM-TV, a încercat să scape, dar a fost rapid oprit de poliție. În prezent se află în arest, în birourile de poliție judiciară din apropiere care se ocupă de anchetă. Nimic nu indică în acest moment că ar putea fi un atac terorist, ci mai degrabă gestul unei persoane cu probleme psihiatrice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.