Teroare la Londra: bărbat înarmat în fața catedralei St. Paul. Agenții l-au oprit cu un teaser

În jurul orei 12,05 la Londra, în fața Catedralei Sf. Paul  un bărbat a fost arestat deoarece, potrivit martorilor avea o armă în mână. Fapt  confirmat și de un purtător de cuvânt al poliției din Londra.

Potrivit Telegrapf, bărbatul se afla în fața catedralei St. Paul ținând o armă de foc în mână.

Martori  oculari, au decarat că omul ar fi intrat în magazinul One New Change cu o armă de foc în mână. Imediat ce a scos arma din buzunar, agenții au rușit în timp să-l oprească folosind teaser-ul din dotare. Zona catedralei a fost izolată și închise publicului.

Te-ar putea interesa și 50 de ani de închisoare pentru un bărbat care și-a violat fiica de 3 ani: „Am crezut că este soția mea”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.