Teroare la bordul unui avion cu 195 de pasageri: o femeie a amenințat că se aruncă în aer

O femeie aflată la bordul unui avion S7 Airlines a amenințat că se va arunca în aer. Acest lucru a fost raportat de o sursă citată de agenția „Ria”, potrivit căreia avionul a aterizat pe aeroportul Domodedovo din Moscova. Potrivit S7 Airlines, aeronava a fost nevoită să efectueze o aterizare de urgență din cauza amenințărilor.

Citește și Coronavirus, harta răspândirii virusului în timp real

Potrivit presei ruse, avionul părăsise Simferopol, un oraș din Crimeea cu 195 de persoane sunt la bord. Biroul de presă al aeroportului din Moscova a explicat că forțele de securitate desfășoară „activitățile necesare”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.