Teroare într-o sală de nașteri! Un medic ginecolog a decapitat un bebeluș

În timpul unei nașteri la spitalul din Ninewells din Dundee, Scoția,  o doctoriță a tras prea tare de corpul unui bebeluș și l-a decapitat.

O doctoriță descrisă ca un medic profesionist, practic a desprins, în timpul unei nașteri, capul de corpul copilului.

Vaishnavy Laxmam de 41 de ani, a fost nevoietă să-i efectueze mamei o operație de cezariană pentru a scoate capul pruncului, înainte să-l coase de corp și l-a arătat mamei care a dorit să-l sărute înainte să-și ia adio, scrie publicația The Sun.

ONU: Bosnia va trebui să compenseze femeile victimele violurilor în timpul războiului

Chiar dacă ar fi fost nevoie de o naștere prin cezariană, medicul a decis  că ar fi mai bine ca femeia să nască pe cale naturală. Imediat după tragicul eveniment, medicul nu a informat mama despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, spunându-i doar că bebelușul s-a născut mort.

 

Doctorița și-a recunoscut toată vina. Ea a  declarat că intențiile sale erau bune și că ar fi dorit să de-a naștere copilului cât mai repede evitând stresul unei cezariane.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.