Teroare în vacanță: o fetiță a fost rănită și trasă sub apă de doi delfini. ”Am crezut că va muri”

Momente de teroare pentru o fetiță de zece ani, Lexi Yeo și părinții ei, care a fost rănită după ce a fost atacată și târâtă sub apă de doi delfini în timp ce înota într-un bazin în Cancun, Mexic. Fetița britanică era  în vacanță cu părinții  când a fost victima unui accident cu mamiferele marine, cunoscute a fi jucăușe dar nu periculoase. Potrivit Mirror, Lexi a raportat răni, mușcături și vânătăi, dar este în afara oricărui pericol.

Citește și Un bărbat era să moară după ce a fost lins de câinele său: și totuși nu va renuța la el

Experiența înotului cu delfinii este foarte popular și frecvent, dar se pare că îngrijitorii și dresorii nu au putut face nimic pentru a preveni accidentul. Mama lui Lexi, Laura-Jane Yeo, a povestit încă sub șoc, publicației The Sun, momentul în care a văzut cum  perechea de delfini îi trag fetița sub apă.  O vacanță de vis care s-a transformat inevitabil într-un coșmar. „A fost îngrozitor. Am crezut că va muri “.

Potrivit mamei comportamentul dresorilor și managerilor imediat după incident , este de neâințeles. „Nici măcar nu a primit un bilet, flori sau ursuleț  pentru Lexi. S-au spălat pe mâini imediat după inccident. Ce este și mai îngrijorător este faptul că acei  delfini încă mai înoată cu turiștii ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.