Teroare în SUA: un bărbat a împușcat mortal trei persoane și a rănit mai multe înainte de a fi ucis de agenți

Nebunie în Statele Unite unde un bărbat a dezlănțuit teroarea pe străzile din Chicago . Bărbatul s-a plimbat pe străzile orașului și, fără niciun motiv aparent, a început să tragă în oameni. Numărul victimelor înainte de a fi ucis chiar de polițiști, este de trei morți și câțiva răniți în condiții grave. Anchetatorii încearcă să stabilească motivul atacurilor, care au început sâmbătă după-amiază cu uciderea unui student de 30 de ani de la Universitatea din Chicago, care a fost împușcat în cap în timp ce stătea în mașina sa într-o parcare din cartierul Hyde Park.

Omul înarmat, Jason Nightengale, în vârstă de 32 de ani, ar fi intrat într-o clădire de apartamente unde ar fi împușcat un paznic de 46 de ani care stătea la un birou și o femeie de 77 de ani care ridica poșta. Paznicul a fost declarat mort într-un spital, în timp ce femeia care a fost împușcată în cap, este internată în stare critică.

Citește și Furtuna de zăpadă în Spania: numărul morților crește la 4

Nightengale a intrat apoi într-o altă clădire și a rănit un bărbat, după care s-a dus la un magazin și a început să tragă la întâmplare, ucigând un băiat de 20 de ani și rănind o femeie de 81 de ani în cap și gât care acum se află în stare critică. După ce a părăsit magazinul, Nightengale a împușcat o fetiță de 15 ani care stătea în mașină cu mama ei, lăsând-o și pe ea în stare gravă. Apoi s-a întors la magazinul unde agenții investigau împușcăturile anterioare și au început să tragă asupra lor, dar nu i-a nimerit.

Nightengale s-a îndreptat apoi spre nord, la Evanston – la granița cu Chicago – unde a împușcat în gât o altă femeie într-un restaurant , rănind-o. În cele din urmă a părăsit restaurantul iar agenții au reușit să pună capăt nebuniei sale ucigând-ul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://chicago.suntimes.com/crime/2021/1/10
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.