Teroare in Hawaii: un barbat a fost fost ucis de un rechin la doar 100 de metri de plaja

Teroare in Hawaii: un barbat a fost fost ucis de un rechin la doar 100 de metri de plaja

Un om a murit după ce a fost atacat de un rechin în apele insulei Maui. Victima, un bărbat de aproximativ 50 de ani, se afla în largul mării la doar o sută de metri de plaja din Kaanapali, când a fost atacat, a declarat postul de radio ABC News. Martorii acestei scene șocante au chemat de urgeță poliția și salvarea.

 

Intervenția salvării s-a dovedit totuși inutilă. Omul a fost transportat la țărm, unde a murit din cauza rănilor profunde. Potrivit datelor colectate de autorități, acesta ar fi cel de-al șaselea caz de la începutul anului în care oamenii sunt atacați de rechini la o distanță așa de mică de mal. Și anul trecut s-au înregistrat 3 cazuri.

 

Te-ar putea interesa și Soc in sala de operatii: medicii au gasit sapte linguri, surubelnite, un cutit și periute de dinti in stomacul unui pacient

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.